mandag den 30. juli 2018

Lidt videre - dag 64 - 27 km - 2110 km

Vi er landet på kvinten lidt efter Umeå - og har dermed passeret Umeå. Det var en vigtig milepæl!
I nat tordnede det - som man kan se på billedet. Ret vildt! Og masser af regn og der blev vådt i forteltet og også lidt under liggeunderlaget somehow. På et tidspunkt lagde jeg soveposen over hovedet, fordi lynene blændede så meget, men det var heldigvis kun ca en halv time, at det var rigtig heftigt. Kl 9:21 klarede det endelig op, og jeg kunne få tørret lidt, inden vi stak ud. Og det var fedt at være på vandet igen!
I starten var der vind og bølger - kun en enkelt som brød indover os - men det stilnede af efterhånden, og vi kunne komme forbi sejlrenden ind til Umeå. Der var fine bøjer og det var ikke et stort kryds. Da vi var et stykke forbi, kom færgen mod Vasa i Finland inde fra Umeå. Den brummede kraftigt og dybt, næsten som kartonfabrikken i Husum, og den kunne høres i lang tid. Dejligt at vi var vel forbi, og at det ikke var en havn, hvor store færger kom og gik i et væk. Derefter stak vi 8 km over til kvinten her og kom rundt om hjørnet og fandt en lille stribe sand til Mille og en lille plet til teltet, og telt og liggeunderlag er tørret, og tøjet ligger på de varme sten.
Det er altid lidt hårdt med meget regn, og at alt er fugtigt eller vådt, men det er rart at få det tørret, og det ser ud til, at det skulle holde tørt de kommende dage - krydser fingre for at det holder.
Er så glad for at komme videre.
Dagens data:
På vandet 11:15-16-16
6-0 m/s, skyet og efterhånden lidt sol
Påklædning: mellem uld, rojakke, neoprenbuks og -fodtøj, kasket - glemte solfaktor men den bed ikke så meget og det var en kort dag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar