fredag den 8. juni 2018

Træt og glad - dag 12 - 32 km - 524 km

Vi er landet på en pynt lige vest for Barsebäck med udsigt til Malmö, København, Landskrona, Hven og næsten ikke synligt: kysten ved mit hjemlige vand i Rungsted ...med en smule vemod i hjertet.
Satte alligevel uret til lidt i 6 og sov igennem helt til det ringede. Måske godt hjulpet af en tidlig og muskelkrævende dag i går, måske også lidt hjulpet af den ro det giver ikke at rough campe.
Alt tager lidt længere tid når man er på campingplads, så vi var på vandet kl 8 og stak syd, mens de store skibe og færger majestætisk kom og gik.
Frede hjemme fra klubben havde pippet, at han ville ro en tur over sundet - og minsandten om ikke vi stødte på hinanden få km nord for Landskrona! Årh hvor var det hyggeligt!! Og også dejligt ikke kun at være så tæt på hjemme, men også lige at mærke og se en derhjemmefra. Frede har roet i mange år og både været i Sverige og Færøerne (mener jeg) og har set ting, og så er han bare virkelig et rart menneske som gør det let, at være den man er. Vi gik i land ved det store vandtårn nord for Landskrona havn til frokostpause. Her er sand og toilet og mulighed for at sidde og hygge. Og Frede havde gaver med: daler og nødder, nektariner og pærer, glutenfrit knækbrød og avocado. Tak for det hele Frede - det var skønt og se dig!
Lidt syd for Landskrona sagde vi farvel - Frede stak nok til Hven camping og vi stak syd. Mærker lidt at det var en stor udladning i går. Både at være tidligt oppe, endelig at runde Kullen og at komme forbi Helsingborg. Det var en stor milepæl, og det er som om, kroppen puster ud, og at jeg først nu mærker, hvor vigtigt det var, og hvor meget det har fyldt! Og derfor føler jeg både glæde og træthed. Så da det blæste lidt op gik vi i land - havde ikke lyst til ca 20 km kryds til Malmö og Limhamn i 6-8 m/s, og tænker at det jo også er ok indimellem at tage en lidt kortere strækning, så krop og sind lader op og er med. Håber sådan i morgen at nå Falsterbo - det ville være dejligt at runde det hjørne.
Billedet er fra Prins Bertils sti i Halmstad, hvor nogen havde en slags løb med poster og opgaver, og jeg syntes bare, den var mega sjov og lidt tankevækkende :-)
Dagen data:
På vandet 8-15:30 med en god frokostpause
Sol og varme, 0-6 m/s S
Påklædning: tynd uld, rojakke, neoprenbuks og -fodtøj, og neopren håndledsvarmere til at beskytte hænderne mod solen - kan altid dyppes i vandet hvis man skal køle af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar